Medior Jurist Bestuursrecht/Civielrecht

Medior jurist bestuursrecht/civiel recht met een ondernemende, betrokken houding die ons team met enthousiasme en kennis komt versterken. Wil jij het naadje van de kous weten van juridische vraagstukken op gebied van bestuursrecht en civiel recht? Lees dan verder.

Over Halsten
Halsten is een kantoor van advocaten en bedrijfsjuristen met een ondernemend en betrokken team. Wij zijn voor een groeiend aantal bedrijven en organisaties de externe juridische afdeling en het aanspreekpunt voor juridische vragen. Naast de rol als flexibele juristen, hebben wij ook een actieve rol in de projecten die we begeleiden.

De advocaten en juristen van Halsten werken (normaal gesproken) vanuit onze eigen locaties in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven en daarnaast regelmatig op locatie van onze cliënten, verdeeld over heel Nederland. Vanwege uitbreiding zijn we op zoek naar een medior jurist bestuursrecht/civielrecht die ons team aan kan vullen, voor onze locatie in Eindhoven.

Wat wordt jouw rol?
Als medior jurist werk je inhoudelijk voor je cliënten, waarbij ook intensief samen wordt gewerkt met je collega’s. Daarnaast ondersteun je onze senior advocaten en juristen in hun bestuurs-, vastgoed- en milieurechtpraktijk. Je wordt direct betrokken bij projecten m.b.t. bijvoorbeeld bestemmingplan-procedures in complexe omgevingen, stikstofproblematiek en natuurontheffingen binnen windparken. Je komt terecht in een team met een gezonde drive om goede resultaten te bereiken, met het bijbehorende portie enthousiasme. Hierbij ben je in dienst van Halsten Legal en vind je het een uitdaging om je ofwel bestuursrechtelijk ofwel civiel rechtelijk verder te ontwikkelen. Je ziet het dan ook als een uitdaging om daar de komende jaren achter te komen.

Vereist
• Afgeronde universitaire opleiding Nederlands recht;
• 3 – 8 jaar ervaring als bedrijfsjurist en/of in de advocatuur;
• Ervaring en/of affiniteit met bestuursrecht en civielrecht;
• Vloeiend Nederlands en Engels (Legal English) in woord en geschrift.

Gewenst
• Pro-actieve en dienstverlenende houding;
• Interesse in het samenwerken met diverse organisaties;
• Grote mate van zelfstandigheid en een commerciële houding.

Je gaat werken bij een dynamische en groeiende organisatie waar volop mogelijkheden zijn om je verder te ontwikkelen tot senior bedrijfsjurist. Dus ben jij degene die zich, samen met ons, vol wil inzetten voor cliënten en hun projecten en zich continue juridisch wil blijven uitdagen? Twijfel niet en laat van je horen!

Meer weten?
Wil je meer informatie over deze vacature of direct solliciteren? Neem dan contact op met Sietske van der Werf. Telefonisch via 06-46748006 of per e-mail vacatures@halsten.nl

Vertrouwelijke behandeling is vanzelfsprekend gegarandeerd.

Check voor al onze vacatures ook onze site www.halsten.nl

Nieuws

 • Halsten in de praktijk

  Belangrijke stap in het behalen van de financial close voor Windpark...
  Lees meer >>
 • Medior Jurist Bestuursrecht/Civielrecht

  Vacature: medior jurist bestuursrecht / civielrecht
  Lees meer >>
 • Senior Jurist Arbeidsrecht

  Vacature: senior jurist arbeidsrecht
  Lees meer >>
 • Medior Jurist

  Vacature: medior jurist
  Lees meer >>Amsterdam

Mr. Treublaan 7
1097 DP Amsterdam
T 085 488 59 70
info@halsten.nl

Eindhoven

High Tech Campus 9
5656 AE Eindhoven
T 085 488 59 70
info@halsten.nl

Rotterdam

Stationsplein 45
3013 AK Rotterdam
T 085 488 59 70
info@halsten.nl