Uniper Benelux N.V.

Uniper produceert en levert elektriciteit, warmte en gas aan klanten in België en Nederland. Uniper is actief sinds 2016 en is ontstaan uit de splitsing van E.ON. In 2000 kocht E.ON het Electriciteitsbedrijf Zuid-Holland (EZH). E.ON heeft in 2016 zijn kolen- en gascentrales bij deze onderneming ondergebracht, ook die in België en Nederland staan.

Het hoofdkantoor van Uniper Benelux staat in Rotterdam. Het heeft vier gascentrales (Leiden, Den Haag, UCML (Utility Centre Maasvlakte Leftbank, WKK) en 'RoCa' (Rotterdam/Capelle aan den IJssel) en drie kolencentrales op de Maasvlakte. Daarnaast is Uniper actief op de Belgische markt met een gasgestookte energiecentrale in Vilvoorde. Uniper in de Benelux produceert en levert elektriciteit, warmte en gas aan particuliere klanten en is in Nederland een van de grootste energieleveranciers voor de zakelijke markt. Voorlopig zal ze het E.ON merk voor onze klanten blijven voeren.

Voor Uniper verricht Halsten vooral werkzaamheden ten behoeve van haar salesorganisatie, E.ON, op breed juridisch gebied. Dit betreft onder meer het adviseren bij aanbestedingen en grote salescontracten, het adviseren bij geschillen en de ondersteuning van verschillende projecten op het gebied van zonne-energie.

Amsterdam

Mr. Treublaan 7
1097 DP Amsterdam
T 085 488 59 70
info@halsten.nl

Eindhoven

High Tech Campus 9
5656 AE Eindhoven
T 085 488 59 70
info@halsten.nl

Rotterdam

Stationsplein 45
3013 AK Rotterdam
T 085 488 59 70
info@halsten.nl