Frencken Europe

Frencken Group Limited is een in Singapore beursgenoteerde onderneming, en is wereldwijd actief in het ontwikkelen, ontwerpen en bouwen high-tech mechatronica en electro-mechanische onderdelen en systemen voor OEMs in de sectoren: healthcare, semiconductor, analytical and industrial automation. Binnen Frencken Group werkt Halsten als externe juridische afdeling voor Frencken Europe, dat verantwoordelijk is voor alle Europese en Amerikaanse activiteiten. Meer informatie op: www.frenckengroup.com

Halsten werkt nauw samen met de organisatie en de directie van Frencken Europe, en is verantwoordelijk voor de algemene juridische advisering van de directie, waaronder maar niet beperkt tot het begeleiden, contracteren en onderhandelen van acquisities, grotere commerciële contracten, de be- en afhandeling van geschillen en structurering.

Rechtsgebieden onder andere: internationale contractenrecht, intellectueel eigendom, vennootschapsrecht, M&A, arbeidsrecht, overeenkomsten van opdracht, ondernemingsrecht.

Amsterdam

Mr. Treublaan 7
1097 DP Amsterdam
T 085 488 59 70
info@halsten.nl

Eindhoven

High Tech Campus 9
5656 AE Eindhoven
T 085 488 59 70
info@halsten.nl

Rotterdam

Stationsplein 45
3013 AK Rotterdam
T 085 488 59 70
info@halsten.nl