Royal Schiphol Group N.V.

Koninklijke Luchthaven Schiphol is de grootste Nederlandse luchthaven en een belangrijke luchthaven in Europa. Schiphol was in 2016 met ruim 63,5 miljoen passagiers de op twee na drukste luchthaven van Europa, na Heathrow (Londen) en Charles de Gaulle (Parijs).

De missie van Schiphol Group is om Nederland optimaal te verbinden met de rest van de wereld en zo een bijdrage te leveren aan de welvaart en het welzijn in Nederland en daarbuiten.

De ambitie van Schiphol Group is om de luchthaven Schiphol te ontwikkelen tot Europe’s Preferred Airport: de voorkeursluchthaven voor reizigers, luchtvaartmaatschappijen en logistieke dienstverleners.

Halsten werkt sinds begin 2017 voor Schiphol Group en participeert in een aantal projecten als externe juridische afdeling. Zo vervult Halsten een rol als juridisch adviseur in het Capital Programme, de projectorganisatie binnen Schiphol Group die zich bezighoudt met een omvangrijke uitbreiding van de luchthaven: de bouw van een nieuwe pier en terminal. Daarnaast vervult een aantal van onze juristen een rol als tijdelijke vervanger van juristen bij de afdeling Corporate Legal.

Rechtsgebieden: aanbestedingsrecht, ICT en telecom, bouwrecht en algemeen contractenrecht

Amsterdam

Mr. Treublaan 7
1097 DP Amsterdam
T 085 488 59 70
info@halsten.nl

Eindhoven

High Tech Campus 9
5656 AE Eindhoven
T 085 488 59 70
info@halsten.nl

Rotterdam

Stationsplein 45
3013 AK Rotterdam
T 085 488 59 70
info@halsten.nl