Marieke Verhaak

Marieke is na het afronden van haar studie HBO MER in 2000 Nederlands recht gaan studeren aan de Radboud Universiteit Nijmegen. In januari 2003 heeft Marieke haar Mastertitel gehaald met als specialisatie Vennootschapsrecht.

Marieke is vervolgens gestart als jurist bij een projectontwikkelaar in Eindhoven. Zij heeft, ter ondersteuning van haar werkzaamheden, in 2005 een master Bouwrecht gedaan aan de Universiteit van Tilburg. Vervolgens heeft zij de postdoctorale Beroepsopleiding voor Bedrijfsjuristen succesvol afgerond.

In 2008 heeft Marieke besloten het familiebedrijf over te nemen. Marieke heeft in 2012 besloten haar bedrijf te verkopen en zich weer volledig te richten op de advisering in juridische vraagstukken.

Vijf jaar heeft zij vervolgens gewerkt bij VanBerlo B.V. in Eindhoven. Zij was binnen deze organisatie het juridisch geweten en ondersteunde het bedrijf in zowel nationale als internationale contractuele trajecten met bijbehorende onderhandelingen. Na een klein jaar als legal cousel werkzaam te zijn geweest bij een onderdeel van BMW Group, waar zij verantwoordelijk was voor de advisering op het gebied van contractenrecht en vennootschapsrecht, is Marieke op 1 april 2018 gestart bij Halsten Legal Department.


Referenties

https://www.halsten.nl/onze-clienten/genkey

Genkey Solutions B.V.

Ondersteuning sales team .. Lees meer >
https://www.halsten.nl/onze-clienten/Havenbedrijf-Rotterdam

Havenbedrijf Rotterdam

De Rotterdamse haven is .. Lees meer >
https://www.halsten.nl/onze-clienten/Vebego

Vebego

Vebego is een .. Lees meer >

Amsterdam

Mr. Treublaan 7
1097 DP Amsterdam
T 085 488 59 70
info@halsten.nl

Eindhoven

High Tech Campus 9
5656 AE Eindhoven
T 085 488 59 70
info@halsten.nl

Rotterdam

Stationsplein 45
3013 AK Rotterdam
T 085 488 59 70
info@halsten.nl