Inhoud

 • Sarphatistraat 7
  1017 WS Amsterdam
  logo-gemeente-amsterdam (1)
 • Kastanjelaan 400
  5616 LZ Eindhoven
  eindhoven_pms485_liggend_bb (1)
 • Aert van Nesstraat 45
  3012 CA Rotterdam
  Group 47

Alice Koop

Legal counsel

alice.koop@halsten.nl

Alice Koop heeft een brede werkervaring als advocaat en bedrijfsjurist. Zij startte in 2002 in de advocatuur en maakte in 2008 de overstap naar het bedrijfsleven. Haar basis ligt in het algemeen civiel recht en contracteren, met diverse accenten door de jaren heen, zoals het insolventierecht, bouw- en huurrecht en consumentenrecht.  

“Vanwege mijn brede werkervaring en interesse kan ik snel, grondig en gericht schakelen met diverse cliënten uit verschillende branches, zoals vastgoed en duurzame energie, maar ook detail- en groothandel en productiebedrijven. Ik heb veel ervaring met het opstellen en beoordelen van uiteenlopende contracten en algemene voorwaarden, alsmede met het adviseren van de business  over bedrijfsjuridische vraagstukken. Verder sta ik er altijd voor open om mij in een nieuw onderwerp te verdiepen. Een vraagstuk grondig uitdiepen en omzetten in gericht advies is één van mijn specialiteiten.

Als ik het gevoel heb dat ik door mijn werk van toegevoegde waarde ben en mijzelf blijf ontwikkelen, krijg ik energie. Halsten vind ik een bijzonder bedrijf om deel vanuit te maken. Wij vormen één team, waarbinnen iedereen zichzelf kan zijn. We vullen elkaar aan, dat werkt motiverend en kwaliteit verhogend. Halsten is vanuit een klein team snel gegroeid, simpelweg vanuit de drive om goed te presteren. Daardoor heeft Halsten mooie klanten om voor te werken. De trots voor Halsten en het streven om als team kwaliteit te leveren, voel je bij iedereen in het team.”

Terug naar teamoverzicht
halsten divider copy 6

Referenties