Inhoud

 • Sarphatistraat 7
  1017 WS Amsterdam
  logo-gemeente-amsterdam (1)
 • Aert van Nesstraat 45
  3012 CA Rotterdam
  Group 47
 • Kastanjelaan 400
  5616 LZ Eindhoven
  eindhoven_pms485_liggend_bb (1)
 • Lange Lozanastraat 142 B2
  2018 Antwerpen

Chayenne van Nielen

Chayenne heeft zich na het afronden van haar Master Ondernemingsrecht aangesloten bij het Halsten team. Interesse in deze specialisatie komt vanuit de diversiteit die het te bieden heeft: nadenken over afwisselende vraagstukken, bijbehorende regels en daar continu op inspelen. Zo fris uit de schoolbanken is Chayenne echter benieuwd naar meer van de juridische praktijk.

“In mijn werk ga ik voor structuur en het zetten van de puntjes op de i. Ik zie waarde in het leveren van resultaten die de juiste vragen beantwoorden, zodat collega’s en/of cliënten daar concreet mee verder kunnen. Vraagstukken benader ik altijd open-minded, zodat we samen tot de meest passende oplossing komen. Niet zomaar een standaard weg in slaan, maar zonder oordeel de mogelijkheden afwegen.”

Een frisse blik en creatieve oplossingen voor vraagstukken dus. Die creativiteit komt overigens terug in haar rol als ondernemer. Met haar eigen bedrijf CHA CHA the label personaliseert Chayenne o.a. sneakers en andere items met hand beschilderde designs. “Wat veel mensen niet bij een jurist verwachten is een andere, creatieve kant. Ik zie de overeenkomst in het creatief denken juist wel: op de werkvloer werk ik creatief met mijn hoofd, voor mijn bedrijfje ben ik creatief met mijn handen.”

Kortom, met een scheutje Brabantse gezelligheid, pakt Chayenne als startende junior het werk met beide handen aan. “Het is fijn als je aansluit bij een team en direct merkt dat je alles kan vragen. Dat geeft een extra steuntje in de rug om als junior bij te dragen aan projecten en jouw ideeën te laten horen. Gecombineerd met de nieuwe verantwoordelijkheden die aangereikt worden, heb ik de Halsten werkwijze gelijk ervaren in mijn startperiode hier.”

Terug naar teamoverzicht
halsten divider copy 6