Inhoud

 • Sarphatistraat 7
  1017 WS Amsterdam
  logo-gemeente-amsterdam (1)
 • Kastanjelaan 400
  5616 LZ Eindhoven
  eindhoven_pms485_liggend_bb (1)
 • Aert van Nesstraat 45
  3012 CA Rotterdam
  Group 47

Judith Noordzij

Bomvol compassie en frisse energie bekijkt Judith haar werk gemakkelijk vanuit verschillende perspectieven, waardoor zij begripvol maar kordaat tot een oplossing komt. Naast arbeidsrechtelijk juridische dossiers bij Halsten, legt ze haar focus ook bij haar eigen platform om anderen verder helpen bij burn-out klachten. Met deze waardevolle combinatie aan kennis en ervaring ondersteunt Judith zowel arbeidsrechtelijk als op de achtergrond bij onze Halsten People Coaching business line.

“De basis van elk project bestaat voor mij uit empathie, compassie en daarmee hoge kwaliteit leveren. Ik zie het als mijn rol om onduidelijkheid weg te nemen, als schakel tussen theoretische wetgeving en praktische uitvoering. Bijvoorbeeld door werknemers bij de hand te nemen door het complexe juridische doolhof waar zij tijdens een burn-out mee te maken kunnen krijgen. Want zich middenin een burn-out bevinden is al een doolhof op zich.

Mijn vrije tijd besteed ik het liefst buiten, wandelen met de hond of wakker worden omringd door natuur. Frisse lucht, frisse kijk op zaken. In een omgeving met veel groen om mij heen laad ik op en vind ik de balans tussen mijn verschillende bezigheden. Dat helpt om zaken van een afstand te bekijken, waardoor je elkaars belangen begrijpt en onnodig ingewikkelde geschillen voorkomt. Die Halsten werkwijze van samen aan de slag, die past daardoor bij mij.”

Terug naar teamoverzicht
halsten divider copy 6