Inhoud

 • Sarphatistraat 7
  1017 WS Amsterdam
  logo-gemeente-amsterdam (1)
 • Kastanjelaan 400
  5616 LZ Eindhoven
  eindhoven_pms485_liggend_bb (1)
 • Aert van Nesstraat 45
  3012 CA Rotterdam
  Group 47

Maud Grond

Legal counsel

maud.grond@halsten.nl

Maud is legal counsel, woont in Den Haag maar hoopt stiekem op een Parijse Halsten-vestiging. Aan de Franse lichtstad heeft ze haar hart verloren. In haar werk zegt ze ja tegen alles wat met (internationaal) contractenrecht en in het bijzonder privacyrecht te maken heeft, iets wat met deze ‘data driven’ maatschappij steeds belangrijker is.

“Organisaties zijn steeds afhankelijker van digitale data. Het is geen toeval dat naast de reguliere contractuele afspraken privacy ook een steeds grotere issue is. Bedrijven en sectoren raken steeds meer met elkaar verbonden en zijn afhankelijker van elkaar door de data die zij uitwisselen. Dat vraagt om goede afspraken en een zorgvuldige inrichting van data-beveiliging in organisaties. Als bij één van onze Halsten-cliënten sprake is van een datalek, weten collega’s dat ze mij altijd kunnen bellen, ook al is het in het weekend. Verder hebben technologische ontwikkelingen zoals artificial intelligence, drones, blockchain en Internet of Things mijn warme beroepsmatige belangstelling, vooral omdat deze innovaties ook een sterk privacyaspect hebben.

Bij Halsten voel ik me op mijn plek, we hebben oog voor onze cliënten maar houden ook elkaar goed in de gaten. Daardoor weten we wanneer we elkaar kunnen helpen of waarde kunnen toevoegen.”

Terug naar teamoverzicht
halsten divider copy 6

Referenties