Inhoud

 • Sarphatistraat 7
  1017 WS Amsterdam
  logo-gemeente-amsterdam (1)
 • Kastanjelaan 400
  5616 LZ Eindhoven
  eindhoven_pms485_liggend_bb (1)
 • Aert van Nesstraat 45
  3012 CA Rotterdam
  Group 47

Rens Verbeet

Legal counsel

rens.verbeet@halsten.nl

Rens koos voor het vak om vanuit juridisch perspectief mee te denken over maatschappelijk relevante projecten. Naast zijn algemene civiele rechtspraktijk houdt hij zich in het bijzonder bezig met het aanbestedingsrecht.

“Ik adviseer cliënten over contracteren, (duurzaam) vastgoed, publieke aanbestedingen en private inkoopprocedures. De meeste genoegdoening haal ik uit het vertalen van een goed idee naar een juridisch goed doordacht project. Dit behelst niet alleen het adviseren over contracten en inkoopvoorwaarden, maar ook het pragmatisch, efficiënt en oplossingsgericht meedenken over hoe het beste resultaat op de kortst mogelijke termijn behaald kan worden.
Het maatschappelijk meest relevante onderwerp waar ik mij mee bezig houd is de energietransitie. Ik ben met name geïnteresseerd in de rol die publieke én private partijen hierin kunnen – en moeten – spelen. Dit is een speelveld wat op dit moment volop in ontwikkeling is, hier probeer ik dagelijks dan ook een steentje aan bij te dragen.

De combinatie van vrijheid, verantwoordelijkheid en hands-on mentaliteit is wat mij binnen Halsten aanspreekt.”

Terug naar teamoverzicht
halsten divider copy 6

Referenties