Inhoud

 • Sarphatistraat 7
  1017 WS Amsterdam
  logo-gemeente-amsterdam (1)
 • Kastanjelaan 400
  5616 LZ Eindhoven
  eindhoven_pms485_liggend_bb (1)
 • Aert van Nesstraat 45
  3012 CA Rotterdam
  Group 47

Sietske van der Werf

Managing Director

sietske.vanderwerf@halsten.nl

Zeg dat iets niet kan en Sietske zorgt dat het wél lukt. Zonder noemenswaardige juridische kennis besloot zij dat het anders kon in de branche en begon ze haar eigen business. In 2013 fuseerde haar bedrijf met dat van Bas Groot en was Halsten een feit. Als managing director managet Sietske eigenlijk alles, zolang het maar niet juridisch van aard is. 

“Multitasken en vooruitkijken, past volledig bij wie ik ben als ondernemer. Ik werk aan de strategie van het bedrijf, houd me bezig met HR en recruitment, ben cultuurbewaker, initieer samenwerkingen, doe aan businessdevelopment en accountmanagement. Er zijn eigenlijk maar weinig dingen die niet op mijn bordje passen.

Mijn werkgeluk komt voort uit de rust die wij cliënten laten ervaren. Die ontstaat zodra ze voelen dat hun problemen ook onze problemen zijn én dat het team er alles aan doet om ze op te lossen. Elke keer weer een puzzel leggen, verbanden zien, connecties maken en dan concluderen dat het tegen alle verwachtingen in toch is gelukt: daar gaat bij mij de energie van stromen.

Diezelfde energie krijg ik ook van het team, waarin ik waak over eigenaarschap, oplossingsgerichtheid en een goede balans tussen werk en privé voor iedereen. In onze organisatie luisteren we allemaal echt naar de ander, ongeacht rol of functie. We willen elkaar begrijpen en zijn altijd bezig om als team te groeien en beter te worden. Dat hogere doel dat we samen hebben: de allerbeste oplossing voor onze cliënten bieden en een optimale en veilige werksfeer voor collega’s creëren, verbindt ons. Het is het leukste dat er is.”

Terug naar teamoverzicht
halsten divider copy 6