Inhoud

 • Sarphatistraat 7
  1017 WS Amsterdam
  logo-gemeente-amsterdam (1)
 • Aert van Nesstraat 45
  3012 CA Rotterdam
  Group 47
 • Kastanjelaan 400
  5616 LZ Eindhoven
  eindhoven_pms485_liggend_bb (1)
 • Lange Lozanastraat 142 B2
  2018 Antwerpen

Structurele samenwerking met PortXchange: een junior als lead

Via Havenbedrijf Rotterdam is Halsten in contact gekomen met PortXchange, voormalig bekend als Pronto. Het succes van PortXchange is te danken aan de door haar ontwikkelde tool, welke inzicht verschaft in port calls én reisplanningen van schepen accuraat inricht. Nu het werkveld van PortXchange zich in een specifieke branche bevindt, is verdieping in het vakjargon en de business een must. In overleg hebben we een junior legal counsel aan het stuur gezet, met het Halsten team als aanvullende kennisbron.

PortXchange geeft met haar tool dus inzicht aan de hand van door haar verzamelde gegevens van havens en betrokken partijen binnen de scheepvaart. De efficiëntie van deze tool resulteert in tijd- en kostenbesparingen en ondersteunt de havengemeenschap daarmee wereldwijd bij het verkleinen van de ecologische voetafdruk.

Hagir Naâs, legal counsel bij Halsten:

“PortXchange sprak mij direct aan door de business en de slimme tool die zij aanbiedt binnen de scheepvaart. Het is waardevol om steeds vaardiger te worden in het effectief vragen stellen om zo doeltreffend de relevante omstandigheden van het geval te achterhalen. Door verantwoordelijkheid te nemen voor een cliënt zoals PortXchange en een sterke zakelijke relatie op te bouwen en te onderhouden ontwikkel ik, direct als junior, mijn competenties verder als legal counsel.

Het is een divers werkveld, waardoor ik als aanspreekpunt van Halsten met verschillende juridische vragen bezig ben. Door een goed beeld te krijgen van een dossier en de achtergrond daarvan, kan ik aan de hand van het juridisch kader het juiste advies geven. Waar nodig betrek ik Halsten collega’s voor specifieke vraagstukken. Dat schakelen gaat heel goed en gemakkelijk.”

Projectverantwoordelijken

Projectkenmerken

 • Efficiënt wegwijs maken in een specifieke branche, inclusief vakjargon
 • Junior als eerste aanspreekpunt, met team Halsten als achterban
 • Diverse rechtsgebieden: algemeen contractenrecht, privacyrecht en arbeidsrecht
 • Structurele samenwerking met een diverse business
halsten divider copy 6
halsten divider copy 6