Inhoud

 • Sarphatistraat 7
  1017 WS Amsterdam
  logo-gemeente-amsterdam (1)
 • Kastanjelaan 400
  5616 LZ Eindhoven
  eindhoven_pms485_liggend_bb (1)
 • Aert van Nesstraat 45
  3012 CA Rotterdam
  Group 47

Andrea Cuijpers

Senior counsel Andrea denkt en handelt altijd oplossingsgericht. En precies daarom is ze bij Halsten helemaal in haar element. In haar vrije tijd heeft ze dankzij haar creativiteit altijd wat te doen; ze maakt graag muziek, kan enorm genieten van klussen en werken in de tuin, en spijkert zich graag bij op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Andrea is een generalist op het gebied van verbintenissenrecht en heeft uitgebreide ervaring met het opstellen en onderhandelen van (internationale) contracten, intellectueel eigendom, privacy en consumenten wet- en regelgeving binnen de e-commerce, ICT, en Travel. Na vijf jaar als advocaat werkzaam te zijn geweest heeft zij de overstap gemaakt naar bedrijfsjuridisch werk en is jarenlang werkzaam geweest als interim jurist voor verschillende opdrachtgevers in de technologische innovatieve sector, waaronder IBM, TNO, Interxion, Logica en Canon. Daarnaast was Andrea voordat zij bij Halsten in dienst trad gedurende 4 jaar Head of Legal voor e-commerce bedrijf en reisaanbieder Travix.

“Ik assisteer startups, innovatieve bedrijven en organisaties die veel met technologie te maken hebben. Ooit begon ik mijn carrière in de advocatuur. Ik realiseerde me echter al vrij snel dat dat polariserende niet bij mij past. Ik ben iemand die liever in mogelijkheden denkt en pragmatisch te werk gaat. Daar hoort korte en heldere communicatie bij. Ik heb door de jaren heen geleerd dat naast expertise, ook mijn gut feeling van waarde is in mijn werk. Om dat in te zetten moet je je uitspreken. Bedrijfsjuristen mogen wat mij betreft wel iets meer van zichzelf laten zien.”

Terug naar teamoverzicht
halsten divider copy 6

Referenties