Inhoud

 • Sarphatistraat 7
  1017 WS Amsterdam
  logo-gemeente-amsterdam (1)
 • Kastanjelaan 400
  5616 LZ Eindhoven
  eindhoven_pms485_liggend_bb (1)
 • Aert van Nesstraat 45
  3012 CA Rotterdam
  Group 47

Andrea Cuijpers

Senior counsel Andrea heeft door haar jarenlange ervaring brede kennis opgedaan in het verbintenissenrecht. Ze is pragmatisch, oplossingsgericht en creatief. En precies daarom is ze bij Halsten met een breed variërend portfolio helemaal in haar element.

Andrea is een generalist en assisteert met veel plezier met name veel innovatieve organisaties. Daarbij zet ze haar uitgebreide ervaring in het opstellen en onderhandelen van (internationale) contracten, intellectueel eigendom, privacy en consumenten wet- en regelgeving binnen de e-commerce, ICT, en Travel in. Na vijf jaar als advocaat werkzaam te zijn geweest heeft zij de overstap gemaakt naar bedrijfsjuridisch werk en is jarenlang werkzaam geweest als interim jurist voor verschillende opdrachtgevers in de technologische, innovatieve sector, waaronder IBM, TNO, Interxion, Logica en Canon. Voordat zij bij Halsten in dienst trad, was zij 4 jaar Head of Legal voor e-commerce bedrijf en reisaanbieder Travix. In haar vrije tijd houdt Andrea zich bezig met muziek, klussen, werken in de tuin, boswandelingen met haar hond, en persoonlijke ontwikkeling.

“Ik assisteer onder meer startups, innovatieve bedrijven en organisaties die veel met technologie te maken hebben en/of een online business hebben, maar loop ook wel eens rond tussen zware machines en heftrucks. Bij Halsten groei ik voor mijn gevoel nog steeds als jurist, door de afwisseling en verscheidenheid aan onderwerpen en vragen. De fijne en deskundige collega’s die voor elkaar klaar staan waar nodig, maken het extra leuk.”

Terug naar teamoverzicht
halsten divider copy 6

Referenties