Inhoud

 • Sarphatistraat 7
  1017 WS Amsterdam
  logo-gemeente-amsterdam (1)
 • Kastanjelaan 400
  5616 LZ Eindhoven
  eindhoven_pms485_liggend_bb (1)
 • Aert van Nesstraat 45
  3012 CA Rotterdam
  Group 47

Anja Snoek

Legal counsel

anja.snoek@halsten.nl

Een kop koffie markeert de start van Anja’s dag, gevuld met alles wat aan de kapstok van het arbeidsrecht hangt. Door haar jarenlange werkervaring als advocaat en bedrijfsjurist heeft zij zowel in de rol van extern als intern adviseur ruime ervaring in het adviseren en procederen op het gebied van het arbeidsrecht in de breedste zin van het woord.

“Ik wil cliënten ontzorgen en hen helpen hun juridische vraagstuk of geschil pragmatisch op te lossen, maar denk ook graag mee op strategisch niveau. Wederzijds vertrouwen en samenwerken is de basis voor een goede en langdurige zakelijke relatie. Niet alleen met de cliënt maar ook met collega’s. De visie ‘legal.together’ van Halsten sluit dan ook aan bij mijn mentaliteit en werkwijze. Ik neem de tijd om te luisteren, mee te denken en met een positieve blik vraagstukken te benaderen. Het is belangrijk te denken in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden, zodat de cliënt weer verder kan. Zowel in mijn werk als privé is dit een drijfveer. Ik sport graag, maar ben van nature absoluut geen hardloper. Dat ik ooit de marathon van Rotterdam zou finishen, had ik dan ook nooit gedacht. Maar met een gedreven mindset kun je de kansen pakken die voor je liggen.

Naast het aanpakken van juridische vraagstukken, zie ik het als doel cliënten meer juridische bewustwording te geven. Juridische risico’s eerder signaleren en aanpakken, kan veel juridische problematiek voorkomen en geeft cliënten uiteindelijk meer ruimte om zich te focussen op de core business.

Doordat ik in de hele breedte van het arbeidsrecht interesse heb, zijn er veel raakvlakken met andere rechtsgebieden. Multidisciplinair de hoofden bij elkaar steken met gedreven en enthousiaste collega’s is voor mij essentieel om tot een goed en volledig advies te komen. Maar ook belangrijk voor de onderlinge sfeer. Net als een portie humor op zijn tijd!”

Terug naar teamoverzicht
halsten divider copy 6