Inhoud

 • Sarphatistraat 7
  1017 WS Amsterdam
  logo-gemeente-amsterdam (1)
 • Aert van Nesstraat 45
  3012 CA Rotterdam
  Group 47
 • Kastanjelaan 400
  5616 LZ Eindhoven
  eindhoven_pms485_liggend_bb (1)
 • Lange Lozanastraat 142 B2
  2018 Antwerpen

Anneke Pelser-Stekelenburg

Legal counsel

anneke.pelser@halsten.nl

Anneke is een ervaren arbeidsrechtjurist met een doortastende oplossingsgerichte planmatige aanpak en een voorliefde voor latte macchiato’s met havermelk.

“Ik ben een ervaren allround specialist in het arbeidsrecht en adviseer en/of procedeer met name over ontslagzaken, individueel en collectief ontslag, arbeidsongeschiktheid, cao-recht, privacy en overgang van onderneming. Als doortastende creatieve onderhandelaar probeer ik geschillen eerst buiten rechte op te lossen, maar mocht het nodig zijn dan procedeer ik graag. Ik ga ver om het belang van cliënten te behartigen, cliënten krijgen mijn volle aandacht en ik kijk verder dan enkel het juridische vraagstuk.

Na twaalf jaar werkzaam te zijn geweest in de advocatuur en heb ik bewust de overstap gemaakt naar Halsten in de rol van legal counsel. Het is een meerwaarde dat je als legal counsel eerder bij zaken wordt betrokken, zodat je in een vroeg stadium op strategisch niveau met cliënten kan meedenken en een goede sparringpartner kan zijn. De retailpraktijk boeit me bovenmatig. Deze branche is voortdurend in beweging en er zijn veel cao’s en bedrijfstakpensioenfondsen van toepassing die mijn werk extra uitdaging geven.

Naast mijn werk als arbeidsrechtjurist ben ik ook gespecialiseerd stress/(pre-)burn-out coach. Door diverse opleidingen, waaronder de NLP-coachopleiding, kan ik de mentale en emotionele aspecten van een conflict nog beter herkennen, blootleggen en oplossen. Hierbij staat een duurzaam resultaat voorop en betrek ik meer dan enkel de juridische belangen. In mijn werk ga ik voor een goede, langdurige relatie met cliënten en collega’s. Net als Halsten.”

Terug naar teamoverzicht
halsten divider copy 6