Inhoud

 • Sarphatistraat 7
  1017 WS Amsterdam
  logo-gemeente-amsterdam (1)
 • Aert van Nesstraat 45
  3012 CA Rotterdam
  Group 47
 • Kastanjelaan 400
  5616 LZ Eindhoven
  eindhoven_pms485_liggend_bb (1)
 • Lange Lozanastraat 142 B2
  2018 Antwerpen

Céline Teeuwen

Als juridisch adviseur van de cliënt kijkt Céline altijd breder dan alleen naar wet- en regelgeving. Ze ziet het als haar verantwoordelijkheid om te kijken naar doelgerichtheid, haalbaarheid en efficiëntie. 

“De oplossing van een juridisch vraagstuk hoeft lang niet altijd in de wet te staan of in een contract te worden vastgelegd. Daar ben ik me altijd van bewust. Mede om deze reden verdiep ik me steeds meer in het speelveld van artificial intelligence, naast mijn functie als legal counsel met specialismen in privacy en intellectueel eigendom.

De keuze om als bedrijfsjurist te werken, heb ik heel weloverwogen gemaakt. Ik ben een praktisch iemand en vind het fijn dat bedrijven direct in hun dagelijkse praktijk aan de slag kunnen met wat ik adviseer of implementeer. Ik help ze daarbij vooruit. De afwisseling in mijn werk houdt mij scherp. De ene keer maak ik onderdeel uit van een groter juridisch team bij een multinational, de andere keer zit ik als enige expert aan tafel met een startup-ondernemer. In allebei de gevallen ben ik een kritische, maar ook betrokken gesprekspartner die doorvraagt totdat een probleem compleet is afgepeld of volledig duidelijk is. Want pas als je de vraag echt kent, kun je een goed antwoord formuleren.”

Terug naar teamoverzicht
halsten divider copy 6

Referenties