Inhoud

 • Sarphatistraat 7
  1017 WS Amsterdam
  logo-gemeente-amsterdam (1)
 • Aert van Nesstraat 45
  3012 CA Rotterdam
  Group 47
 • Kastanjelaan 400
  5616 LZ Eindhoven
  eindhoven_pms485_liggend_bb (1)
 • Lange Lozanastraat 142 B2
  2018 Antwerpen

Charlotte Caris

Charlotte is als Legal Counsel voornamelijk actief binnen het ondernemingsrecht. Zij houdt zich bezig met M&A transacties, corporate housekeeping en corporate secretary werkzaamheden.

“Ik ben de juridische wereld ingestapt omdat de puzzel van het recht mij zo aanspreekt. De unieke situatie van ieder bedrijf, project of transactie maakt dat het recht elke keer weer vanuit een andere invalshoek moet worden bekeken. Tegelijkertijd moet ik als Legal Counsel continu rekening houden met verschillende belangen, capaciteiten en tijdsloten. Een constante uitdaging!

Het ondernemingsrecht spreekt mij het meest aan, omdat dit terugkomt in ieder bedrijf waardoor je uiteindelijk actief bent in veel verschillende branches, sectoren en klantgroepen. Zo is mijn werk divers en afwisselend. Daarbij werken wij binnen Halsten niet in vaste teams, maar wordt er per vraagstuk gekeken wie dit het beste – gezamenlijk – kan oppakken. Zo heb ik niet alleen een afwisselende baan, maar ook afwisseling in collega’s met wie samenwerk.

In de toekomst wil ik uiteraard blijven bijleren. Bij Halsten krijg ik de vrijheid om zelf te kiezen waarin ik mij wil verdiepen, zodat ik mij breed kan ontwikkelen als bedrijfsjurist.”

Terug naar teamoverzicht
halsten divider copy 6

Referenties