Inhoud

 • Sarphatistraat 7
  1017 WS Amsterdam
  logo-gemeente-amsterdam (1)
 • Aert van Nesstraat 45
  3012 CA Rotterdam
  Group 47
 • Kastanjelaan 400
  5616 LZ Eindhoven
  eindhoven_pms485_liggend_bb (1)
 • Lange Lozanastraat 142 B2
  2018 Antwerpen

Eliane Koelmans

Halsten partner, M&A-specialist, Corporate Secretary en Legal counsel Eliane acteert op het allerhoogste niveau. Ze is niet alleen fanatiek als ze met haar personal trainer aan het sporten is. Ook wanneer ze grote, internationale overnames begeleidt, probeert ze voor haar cliënten het best mogelijke resultaat te behalen. Daarbij is ze zakelijk op de inhoud, maar is er altijd ruimte voor een grap of een persoonlijke noot. 

“Het rondkrijgen van een deal vraagt veel van je. Geduld, inhoudelijke kennis, vasthoudendheid, strategisch inzicht en vertrouwen in je eigen koers. Ja, het is altijd spannend en de laatste fase gaat bijna volledig op adrenaline. Het is altijd een bijzonder moment als ‘het’ is gelukt, het is als het passeren van de finish lijn als je een marathon hebt gelopen. Ook het proces rondom een beursgang is heel bijzonder. Voor onze cliënten een “once-in-a-lifetime-event’ waarbij ik ze graag met mijn ervaring adviseer. Daarbij vertaal ik het juridische kader naar praktische spelregels.”

Ook de ervaring van haar uitstapjes buiten de juridische praktijk komen in haar praktijk tot hun recht, in al haar advisering vindt ze van belang dat haar cliënt met haar adviezen écht verder komt.

Over haar keuze voor Halsten is ze heel duidelijk. Halsten heeft een unieke positie in de markt van juridische dienstverlening. Het Halsten team vult het gat tussen de ‘traditionele’ advocatuur en de detacheerder op een unieke wijze. Dit heeft al tot zeer veel tevreden cliënten geleid.

Terug naar teamoverzicht
halsten divider copy 6

Referenties