Inhoud

 • Sarphatistraat 7
  1017 WS Amsterdam
  logo-gemeente-amsterdam (1)
 • Aert van Nesstraat 45
  3012 CA Rotterdam
  Group 47
 • Kastanjelaan 400
  5616 LZ Eindhoven
  eindhoven_pms485_liggend_bb (1)
 • Lange Lozanastraat 142 B2
  2018 Antwerpen

Jan Hummelink

Legal counsel

jan.hummelink@halsten.nl

Met zijn rechtvaardigheidsgevoel ziet Jan Hummelink in de juridische wereld mogelijkheden om zijn waardevolle bijdrage te leveren. Na het afronden van zijn master Privaatrecht heeft hij het gezellige Groningen ingeruild voor het bruisende Amsterdam. Als junior legal counsel heeft hij duidelijke doelen voor ogen en kan je altijd rekenen op zijn heldere en eerlijke communicatie.

“Voor mij ligt er enorme waarde in vastberadenheid en eerlijkheid. Alleen het benoemen van beren op de weg helpt je niet vooruit, juist doorpakken en de voldoening die je daaruit haalt, is voor mij een drijfveer. Daarnaast is het fijn als je open bent naar elkaar en de juiste informatie kan delen. Ik ben dan ook iemand die alles dubbel checkt.”

Waar zijn specialisme nu ligt in het contract- en ondernemingsrecht, betekent niet dat zijn juridische interesse daar stopt. Jan zou zijn kennis nog willen verbreden in het arbeids- en vastgoedrecht. Jan: “De mogelijkheid om ook mijn kennis van andere rechtsgebieden te ontwikkelen geeft ruimte om te zoeken waar mijn juridische passie écht ligt, en wat mij het beste past. Dat stukje vrijheid is fijn. Het voelde na mijn start bij Halsten direct alsof ik hier al een tijd rondloop. Je merkt dat het een hechte club is die klaarstaat om je op weg te helpen.”

Terug naar teamoverzicht
halsten divider copy 6