Inhoud

 • Sarphatistraat 7
  1017 WS Amsterdam
  logo-gemeente-amsterdam (1)
 • Kastanjelaan 400
  5616 LZ Eindhoven
  eindhoven_pms485_liggend_bb (1)
 • Aert van Nesstraat 45
  3012 CA Rotterdam
  Group 47

Jojanneke van der Noordt

Jojannekes overstap van de advocatuur naar het bedrijfsleven in 2009 veranderde haar kijk op het werk. In plaats van te strijden in de rechtszaal kon ze als bedrijfsjurist inhoudelijk gaan bouwen voor haar cliënten. Het bleek een geslaagde ommezwaai voor de senior legal counsel die naast haar werk regelmatig op haar yogamat te vinden is.

“Een van mijn meest uitdagende opdrachten is die waarin ik de contractadvisering doe voor de verkoop van een nieuw bioplastic. Dit product bevindt zich nog in de R&D fase en voor het verkrijgen van financiering voor de te bouwen fabriek, is het committeren van toekomstige klanten van groot belang. Deze opdracht past bij mijn drijfveer om vanuit juridisch perspectief mee te bouwen aan een duurzame toekomst. Naast het commercieel contractenrecht heb ik een voorliefde voor juridische vraagstukken rondom intellectueel eigendomsrecht, die stamt vanuit mijn studietijd. Het mooie aan adviseren over het contractenrecht vind ik dat het organisaties helpt om dingen goed te doordenken en vervolgens tot stand te brengen. Door de duurzame relatie die je bij Halsten met cliënten opbouwt, ben je bovendien ook betrokken bij de uitvoeringsfase van contracten en zie je het resultaat van je werk in de praktijk. Er is wat dat betreft altijd weer iets nieuws te ontdekken en het vak is veel breder dan ik tijdens mijn studie kon vermoeden.

De samenwerking met collega’s en de onderlinge sfeer bij Halsten vind ik uniek, samen zijn we in staat om boven het individuele uit te stijgen. In mijn vrije tijd ben ik ook werkzaam als yogadocent. Naast mijn geweldige gezin, geeft deze combinatie me energie en houdt het me in balans.”

Terug naar teamoverzicht
halsten divider copy 6

Referenties