Inhoud

 • Sarphatistraat 7
  1017 WS Amsterdam
  logo-gemeente-amsterdam (1)
 • Kastanjelaan 400
  5616 LZ Eindhoven
  eindhoven_pms485_liggend_bb (1)
 • Aert van Nesstraat 45
  3012 CA Rotterdam
  Group 47

José de Block

Legal counsel

jose.deblock@halsten.nl

Legal counsel José heeft een voorliefde voor hardlopen en is juridisch uitblinker in (internationaal) contractenrecht, vastgoed en duurzame energie.

“Halsten heeft zulke diverse cliënten en omdat contracteren door alle branches gaat, krijg ik bij heel veel bedrijven een kijkje in de (juridische) keuken. Superinteressant, want de ene dag buig ik me over grootschalige inkoopcontracten, de andere keer ben ik juridisch adviseur bij het ophalen van een financiering voor een windpark. Verbinding maken met andere mensen geeft me energie, ook als zij anders denken dan ik. Ik probeer een open, onbevooroordeelde blik op de wereld te hebben. Het leidt regelmatig tot nieuwe inzichten.

Wat me opvalt in mijn werk? De samenleving is de laatste jaren behoorlijk ‘gejuridiseerd’. Je kunt bediscussiëren of dat in algemene zin wenselijk is, maar het maakt mijn vak zeker uitdagender en veelzijdiger. Niet alleen zijn er geschillen op te lossen, er komt ook meer juridisch werk kijken bij het aangaan van relaties en samenwerkingen. Voor zoveel zaken zijn tegenwoordig contracten nodig!

Halsten is gelukkig een fijne plek met supercollega’s. We zijn professioneel, groeien sterk en er blijft een scherp oog voor de mens achter de jurist.”

Terug naar teamoverzicht
halsten divider copy 6

Referenties