Inhoud

 • Sarphatistraat 7
  1017 WS Amsterdam
  logo-gemeente-amsterdam (1)
 • Aert van Nesstraat 45
  3012 CA Rotterdam
  Group 47
 • Kastanjelaan 400
  5616 LZ Eindhoven
  eindhoven_pms485_liggend_bb (1)
 • Lange Lozanastraat 142 B2
  2018 Antwerpen

Linde Lotte van de Ven

Linde Lotte is een leergierige legal counsel met een specialisme in contractenrecht en intellectueel eigendomsrecht. In het weekend is ze graag zo veel mogelijk buiten en gaat ze hardlopen of wandelen met de hond. Op haar bucketlist? De marathon van New York lopen en een huskytocht in Noorwegen maken.

“Ik heb een groot rechtvaardigheidsgevoel. Mede daarom ben ik geboeid door start-ups en innovatieve bedrijven met een focus op nieuwe technieken, maatschappelijke betrokkenheid en duurzaamheid. In mijn werk sta ik voor een kwalitatief juridisch advies waar de opdrachtgever direct mee aan de slag kan. Ik zoek graag naar pragmatische oplossingen voor complexe vraagstukken”.

Binnen Halsten voelt Linde Lotte zich vanaf de eerste dag gewaardeerd om wie ze is en wat ze kan. “Collega’s zijn geïnteresseerd en zetten zich allemaal vol passie in voor hun vak. Vooral de fijne manier waarop iedereen samenwerkt en kennis combineert om voor onze opdrachtgevers het beste resultaat te behalen is bijzonder.”

Terug naar teamoverzicht
halsten divider copy 6