Mireille de Mol

Mireille is als officemanager bij Halsten de verbindende factor tussen de verschillende specialisten enerzijds en de vraag van de cliënten anderzijds. Zo kunnen de specialisten blijven doen waar zij goed in zijn en krijgen cliënten wat zij wensen.

In 1988 is Mireille begonnen als secretaresse bij advocatenkantoor CMS Derks Star Busmann in Utrecht waar zij de steun en toeverlaat was voor diverse advocaten (compagnons en/of managing partners) binnen diverse rechtsgebieden. Na 13,5 jaar heeft Mireille de overstap gemaakt naar het strafrechtkantoor Ausma De Jong Advocaten, waar zij allereerst is begonnen als secretaresse en waar zij daarnaast zelfstandig de afdeling procuraten runde. Na 15 jaar als secretaresse in de advocatuur te hebben gewerkt, wilde Mireille zich verder verdiepen in de organisatorische kant van een bedrijf en heeft zij in 2003/2005 een HBO studie officemanagement gevolgd bij Hogeschool Schoevers. Deze verworven kennis heeft zij gelijk in de praktijk kunnen brengen bij haar toenmalige werkgever waardoor zij inmiddels ook beschikt over een zeer ruime ervaring als officemanager.

Eind 2014 is Mireille begonnen bij Halsten en is zij verantwoordelijk voor de algemene kantoororganisatie, waarbij de financiële administratie een belangrijke en grote rol speelt. In 2015/2016 heeft Mireille een HBO opleiding Bedrijfsadministratie gevolgd om zich nog meer te kunnen verdiepen in de bedrijfsadministratie van de organisatie. Mireille is bij Halsten ook inzetbaar als praktijkondersteuner, waardoor Halsten kan groeien tot dè externe juridische afdeling en toonaangevend is binnen de juridische dienstverlening.


Amsterdam

Mr. Treublaan 7
1097 DP Amsterdam
T 085 488 59 70
info@halsten.nl

Eindhoven

High Tech Campus 9
5656 AE Eindhoven
T 085 488 59 70
info@halsten.nl

Rotterdam

Stationsplein 45
3013 AK Rotterdam
T 085 488 59 70
info@halsten.nl