Inhoud

 • Sarphatistraat 7
  1017 WS Amsterdam
  logo-gemeente-amsterdam (1)
 • Aert van Nesstraat 45
  3012 CA Rotterdam
  Group 47
 • Kastanjelaan 400
  5616 LZ Eindhoven
  eindhoven_pms485_liggend_bb (1)
 • Lange Lozanastraat 142 B2
  2018 Antwerpen

Mireille de Mol

Senior management assistente & project assistente

mireille.demol@halsten.nl +31 (0)85 488 59 72

Mireille de Mol is senior management assistente en project assistente en de (organisatorische) steun en toeverlaat van Halsten. Haar bureau is altijd opgeruimd en dus is er altijd plaats voor de legal counsels om aan te schuiven en haar hulp in te roepen.

Mireille zorgt er niet alleen voor dat alles op rolletjes loopt, maar met haar uitgebreide ervaring in de juridische wereld, ondersteunt zij de Halsten juristen ook regelmatig bij projecten. Proactief, dynamisch en met veel passie, helpt zij met haar heldere overzicht en structuur niet alleen bij de interne overleggen, maar ook bij de werving en selectie om ervoor te zorgen dat de juiste persoon op de juiste plek terechtkomt. Met een uitstekend oog voor detail, is zij dikwijls het extra paar ogen dat meekijkt en de puntjes op de i weet te zetten. Een fijne teamspeler en altijd professioneel, maar zonder het menselijke en persoonlijke aspect uit het oog te verliezen.

“Het juridisch werk is me met de paplepel ingegoten. Vanaf 1988 werk ik in de juridische dienstverlening. Ik ben een helper pur sang die collega’s graag praktisch, projectmatig ondersteunt, bijvoorbeeld bij het redigeren van documenten of het vervaardigen van diverse overzichten. Ook ben ik degene die ervoor zorgt dat de administratie 100% op orde is.

Waar ik blij van word? Onze managing partners ondersteunen met de werving en selectie bij vacatures waardoor de juiste persoon op de juiste plek terechtkomt. En ervoor zorgen dat de door mijn collega’s gemaakte documenten voor relaties qua lay-out er tiptop uitzien, zodat zij zich hoofdzakelijk hoeven bezig te houden met de juridische inhoud.”

Terug naar teamoverzicht
halsten divider copy 6