Inhoud

 • Sarphatistraat 7
  1017 WS Amsterdam
  logo-gemeente-amsterdam (1)
 • Aert van Nesstraat 45
  3012 CA Rotterdam
  Group 47
 • Kastanjelaan 400
  5616 LZ Eindhoven
  eindhoven_pms485_liggend_bb (1)
 • Lange Lozanastraat 142 B2
  2018 Antwerpen

Robbin Kragtwijk

Legal Operations assistent

robbin.kragtwijk@halsten.nl

Begonnen in de rol van stagiair, is Robbin ondertussen gegroeid naar fulltime ondersteuning van het team als Legal Operations assistent. Enerzijds ligt zijn focus op IT, anderzijds breidt hij zijn kennis uit in de wereld van Legal Operations samen met collega Roel. Die kennis en nieuwsgierigheid naar hoe iets in elkaar steekt, houdt Robbin niet alleen in zijn rol op de werkvloer bezig. In zijn vrije tijd gaat hij namelijk op onderzoek uit door bijvoorbeeld oude elektronische apparaten uit elkaar te halen.

“De vele juridische documenten die voorbij komen, vragen om overzichtelijkheid. Dan sta ik met veel geduld klaar om mijn collega’s wegwijs te maken in een toegankelijk IT landschap, of om allerhande IT problemen op te lossen. Al is mijn geduld net wat sneller op als het om niet-werkende printers gaat. Mijn functie is eigenlijk met mij mee gegroeid binnen Halsten. De kans die ik graag pak als Legal Operations assistent is om IT-gerelateerde zaken alsmaar slimmer in te richten. Daarom is het fijn dat ik de vrijheid heb om daarin terrein te winnen, bijvoorbeeld op gebied van automatiseringsfuncties.

Verder past de extra dimensie om in de snel innoverende Legal Operations wereld te duiken precies in mijn straatje. De uitdaging ligt in het zoeken naar simpele oplossingen voor moeilijke taken.”

Terug naar teamoverzicht
halsten divider copy 6