Inhoud

 • Sarphatistraat 7
  1017 WS Amsterdam
  logo-gemeente-amsterdam (1)
 • Kastanjelaan 400
  5616 LZ Eindhoven
  eindhoven_pms485_liggend_bb (1)
 • Aert van Nesstraat 45
  3012 CA Rotterdam
  Group 47

Roel Hakvoort

Manager Legal Operations

roel.hakvoort@halsten.nl

Roel is naast hardloper in de bossen (of bergen) en bouwer van legokastelen met de kinderen ook manager operations, projectmanager én legal operations consultant bij Halsten.

“Het juridische bedrijfsproces optimaliseren vanuit mijn technische achtergrond: dát is wat ik dagelijks doe. Enerzijds voor de klant, anderzijds intern. Ik vind sectoren waarin technologie een belangrijke component is, het meest interessant. Daarom is het tof dat ik me binnen Halsten verder ontwikkel in het toepassen van bijvoorbeeld cyber security en andere IT-processen binnen het MKB. De juridische sector is best IT-conservatief. Daarom is er nog veel potentieel voor vernieuwing. Ik zie het als mijn missie om die vernieuwing onderdeel te maken van het dagelijkse werk.

Ik krijg energie als ik zie of ervaar dat de dingen die ik bedenk vervolgens ook werken en lopen zoals verwacht. En van cliënten en collega’s die een nieuw proces – dat ik heb voorgesteld – begrijpen en er enthousiast van worden.

Dat ik werk in een bedrijf waarin ik onderdeel ben van een leuk en hecht team, vind ik belangrijk. Ik ben best een control freak: het liefst wil ik alles begrijpen, dingen efficiënt en goed regelen en print ik niets maar doe ik alles via een scherm. Halsten is flexibel en biedt enorm veel mogelijkheden. Zo blijf ik me ontwikkelen.”

Terug naar teamoverzicht
halsten divider copy 6

Referenties