Inhoud

 • Sarphatistraat 7
  1017 WS Amsterdam
  logo-gemeente-amsterdam (1)
 • Aert van Nesstraat 45
  3012 CA Rotterdam
  Group 47
 • Kastanjelaan 400
  5616 LZ Eindhoven
  eindhoven_pms485_liggend_bb (1)
 • Lange Lozanastraat 142 B2
  2018 Antwerpen

Romy Goudswaard

Vanuit haar Master Ondernemingsrecht is Romy aan de slag gegaan in de breedste zin van het recht, waarbij zij specifiek in de financiële wereld ervaring heeft opgedaan. Nu is ze juist op zoek naar verdieping, en is nieuwsgierig welke rechtsgebieden zij toe zal voegen aan haar specialismen. De kern ligt in eindeloos groeien en een pad bewandelen waarvan de route nog niet vast ligt. Goedlachs en met haar open houding, zul je haar dan ook niet snel ‘nee’ horen zeggen op een uitdaging.

“Voor mij ligt het grootste belang in het verweven van praktisch perspectief in mijn werk. Want echt waardevol advies is advies op maat. En om advies op maat te geven moet je zorgen dat je de organisatie van de cliënt en haar visie goed voor ogen hebt. Het cliché van ontvangen worden in een warm bad, voelde voor mij direct als de juiste bevestiging en daadwerkelijk toepassen van de Halsten kreet ‘legal.together’. Begrijpen hoe je elkaar en de cliënt verder kunt helpen, daarbij samen uitvogelen welke stukjes relevant zijn en in elkaar passen. De welbekende zin ‘hangt af van de omstandigheden van het geval’ zie ik ondertussen als kans, in plaats van beperking. Het helpt me mij het oplossen van elke juridische puzzel die ik voor me krijg.

Naast juridische puzzels, ligt er vaak genoeg ook een legpuzzels voor me. Of ik ben na een drukke dag buiten te vinden, om bijvoorbeeld te tennissen of te wandelen al luisterend naar een luisterboek. Op andere momenten herken je mij aan mijn notitieboekje en to do lijstjes, want het liefst schrijf en lees ik alles op papier. Dat is echter verre van duurzaam, dus ondertussen verdiep ik mij in mooie, natuur besparende alternatieven. Omdat duurzaamheid toch een onderwerp is dat mij erg interesseert, ook in mijn werk.”

Terug naar teamoverzicht
halsten divider copy 6