Inhoud

 • Sarphatistraat 7
  1017 WS Amsterdam
  logo-gemeente-amsterdam (1)
 • Aert van Nesstraat 45
  3012 CA Rotterdam
  Group 47
 • Kastanjelaan 400
  5616 LZ Eindhoven
  eindhoven_pms485_liggend_bb (1)
 • Lange Lozanastraat 142 B2
  2018 Antwerpen

Saskia Baan

Legal Counsel & Compliance Lead

saskia.baan@halsten.nl

Lead counsel Saskia zet haar gezin altijd op één. Als buitenmens schakelt ze af en laadt ze op in het bos, met de hond of te paard. Maar ook haar baan is enorm belangrijk: “Anders hebben ze thuis last van me.” Saskia is specialist op het gebied van technologie, maakindustrie, intellectueel eigendom en interne juridische/businessprocessen.

“Ik ben geen theoreticus, maar pragmatisch. En ik sta voor integriteit, eerlijkheid en openheid, zonder kapsones. In mijn werk focus ik op het voorkomen van een conflict, samenwerking, “out of the box” is belangrijk, tenzij dat niet de beste oplossing is. Ik ga altijd voor de het hoogst haalbare voor de cliënt. De combinatie van ondernemen en juridische zaken vind ik enorm interessant.”

“Ik vind het fijn dat cliënten van Halsten bewegen, iets nieuws doen en nieuwe kansen zien. Dat matcht met mijn liefde voor ontwikkeling. Ik heb brede ervaring in alle ontwikkelstadia van een onderneming, waardoor ik businessmodellen van cliënten kan vertalen naar juridische mogelijkheden. Mijn ervaring in het internationale vakgebied, neem ik als lead counsel altijd mee.”

“Gezien het aantal werkjaren dat ik op de teller heb, vind ik het leuk om mijn kennis door te geven aan de jongere medewerkers en hen te helpen in hun ontwikkeling en groei. Als ik mijn gedrevenheid en energie kwijt kan in het vooruitbrengen van Halsten als club, of het oplossen van vragen van klanten, dan heb ik een goede dag.”

Terug naar teamoverzicht
halsten divider copy 6

Referenties