Inhoud

 • Sarphatistraat 7
  1017 WS Amsterdam
  logo-gemeente-amsterdam (1)
 • Kastanjelaan 400
  5616 LZ Eindhoven
  eindhoven_pms485_liggend_bb (1)
 • Aert van Nesstraat 45
  3012 CA Rotterdam
  Group 47

Sofie Brouwer

Marketing- en communicatie medewerker

sofie.brouwer@halsten.nl

Laat communiceren maar aan Sofie over, want dat is haar vak na het afronden van haar studie Bedrijfscommunicatie en Digitale Media. Bij Halsten maakte ze zichzelf in korte tijd onmisbaar door haar betrokkenheid bij de nieuwe website, een plan van aanpak op te zetten over een slimme inzet van social media en de organisatie van evenementen voor trainingen. Tussendoor heeft ze ook nog tijd om collega’s te helpen met een mooie lay-out voor voorstellen.

“Mijn functie bij Halsten is heel erg gevarieerd. En deze afwisseling is juist wat het zo leuk maakt. Hier krijg ik alle kans om praktisch met marketing en communicatie aan de slag te gaan, met een kijkje in de keuken als bijvangst. Bij Halsten kan ik mezelf ontwikkelen, zowel inhoudelijk als uitvoerend, grafisch als tekstueel. Omdat ik geen kennis heb – of beter gezegd hád – van de juridische wereld en vooral theoretisch ben opgeleid over marketing en communicatie, leerde ik mij tegelijkertijd wegwijs maken in de voor mij onbekende termen. Al met al een leuke uitdaging!

Voordat ik fulltime bij Halsten aan de slag ben gegaan heb ik stage gelopen, dat ik uiteindelijk ben blijven plakken, laat wel zien wat een fijne samenwerking dat is geweest! Ik merkte direct dat mijn kijk op zaken gewaardeerd werd. Daardoor kreeg ik het vertrouwen en de gelegenheid om te ontdekken waar ik in kan groeien.”

Terug naar teamoverzicht
halsten divider copy 6