Inhoud

 • Sarphatistraat 7
  1017 WS Amsterdam
  logo-gemeente-amsterdam (1)
 • Aert van Nesstraat 45
  3012 CA Rotterdam
  Group 47
 • Kastanjelaan 400
  5616 LZ Eindhoven
  eindhoven_pms485_liggend_bb (1)
 • Lange Lozanastraat 142 B2
  2018 Antwerpen

Vincent Roos

Legal counsel

vincent.roos@halsten.nl

Allround legal counsel Vincent is een commerciële en pragmatische jurist, die met zijn informele communicatiestijl een prettige sparringpartner voor de business is. De spanning van het werk rent of bokst hij graag van zich af. 

“Ik heb een voorkeur voor de bouw-, industrie- en high-tech branche vanwege de praktische en innovatieve oplossingen die daar bedacht worden en vanwege de zichtbare impact op de omgeving. Daar draag ik graag aan bij. Ook ben ik altijd nieuwsgierig naar de achtergrond en de details van de business. Een goed begrip van de werkwijze van een organisatie, betekent dat je op maat kan adviseren.

Inhoudelijk scherp blijven en je actief blijven ontwikkelen vind ik belangrijk. Daarnaast volg ik trends in de business zodat ik een bredere blik heb dan alleen het juridische. De verduurzaming van de economie en de impact daarvan op bedrijven heeft mijn bijzondere aandacht.

Werken bij Halsten is geweldig omdat ik de vrijheid voel om mijn eigen beroepsmatige interesse te volgen en elke dag anders is. We zijn met een fantastische club gedreven mensen die elkaar naar een volgend level brengen.”

 

Terug naar teamoverzicht
halsten divider copy 6

Referenties