Inhoud

 • Sarphatistraat 7
  1017 WS Amsterdam
  logo-gemeente-amsterdam (1)
 • Aert van Nesstraat 45
  3012 CA Rotterdam
  Group 47
 • Kastanjelaan 400
  5616 LZ Eindhoven
  eindhoven_pms485_liggend_bb (1)
 • Lange Lozanastraat 142 B2
  2018 Antwerpen

Legal Operations

Halsten Legal Operations organiseert juridische bedrijfsprocessen met behulp van innovatieve software. We automatiseren repeterende of foutgevoelige bedrijfsprocessen met als uitkomst een constante, hoge datakwaliteit voor een fractie van de kosten en een uiterst beheersbaar risico. We koppelen hiervoor onze juridische expertise aan de meest actuele IT-kennis. Het resultaat is een perfect georganiseerd juridisch bedrijfsproces waarmee u in korte tijd grote stappen zet.

Legal Maturity Assessment

Functioneert je juridische afdeling naar behoren, is er voldoende inzicht in de organisatieprocessen en is er ruimte voor optimalisatie? Op basis van onze jarenlange ervaring binnen een juridische afdeling maken wij inzichtelijk hoe jouw juridische afdeling ervoor staat. En op welke vlakken optimalisatie mogelijk is. Het vertrekpunt stellen we samen scherp. Tijdens het proces houden we korte lijnen met betrokkenen en een scherpe blik op de belangen van je business. Met een helder rapport met concrete adviezen voor optimalisatie als opbrengst, zet je gerichte vervolgstappen. Desgewenst met onze ervaring in verandermanagement en bedrijfsjuridische expertise voor de implementatie ervan.

Het NDA-platform

De Non-Disclosure Agreement: een hoog volume product dat goed moet passen bij hetgeen zij beschermt. Met behulp van het NDA-platform van Halsten stel je aan de hand van een paar vragen een NDA op, of voer je snel een review uit. Binnen acht werkuren ontvang je van een bedrijfsjurist van Halsten een werkbaar resultaat. Wij combineren de efficiency van software met de expertise van onze juristen. Daarmee bieden we de kwaliteit die je verwacht tegen tarieven die passen bij verregaande automatisering. Met het NDA-platform heb je bovendien toegang tot een kennisbank met trainingsmodule waarin we vertrouwelijkheid en geheimhouding toelichten. Want waarom kies je voor een NDA, is dat passend voor de situatie? En de gekozen NDA , dekt die de risico’s voldoende? Met ons NDA-platform haal je niet alleen een snelle, waterdichte oplossing in huis maar ook de kennis en mogelijkheden waarmee je de legal awareness van de business vergroot.

Legal projectmanagement

Heb je behoefte aan een projectmanager die de brug slaat tussen legal, IT en jouw business? Onze projectmanagers ondersteunen bij het managen van een innovatie in het bedrijfsproces of bijvoorbeeld een reorganisatie. Hierbij maken we graag slim gebruik van de producten en diensten die er binnen legal tech beschikbaar zijn. Het resultaat? Een gestroomlijnd en juridisch excellent proces dat vele voordelen oplevert uit het oogpunt van tijd, betrouwbaarheid en kosten.

De Fixed-Price Contract Review

Een contract review, of due diligence, kan een ondoorzichtige en soms dure procedure zijn en is vaak vraag- of situatieafhankelijk. Niet als wij ermee aan de slag gaan. Onze specialisten maken slim gebruik van technologie en hebben een uiterst efficiënte werkwijze. Hierdoor leveren wij contract reviews tegen een vast bedrag per contract.

Software broker

De Software Broker is jouw gids door de jungle van legal tech. In plaats van jezelf te verdiepen in de techniek en de mogelijkheden, versnellen wij jouw zoektocht en bieden je een selectie van mogelijkheden die bij jouw organisatie passen. Onze Legal Tech specialisten kennen de markt en de mogelijkheden. En we hebben een unieke propositie; de combinatie van legal expertise en diepgaande kennis van bijvoorbeeld automatisering of artificial intelligence. Die zet jou in de volgende versnelling. Kortom: je verzet meer werk tegen lagere kosten. En het uitdagende werk? Daarvoor benut je de expertise van de mensen. De Software Broker helpt om jouw juridische afdeling klaar te stomen voor de toekomst.

Contract Lifecycle Management

Met Halsten kies je voor een CLM-oplossing die naadloos aansluit bij jouw business. Onze specialisten analyseren welk systeem geschikt is voor de organisatie, implementeren het en beheren het desgewenst ook. Met Halsten kies je voor een krachtige partner in het doorvoeren van deze vernieuwing. Een CLM-oplossing zit in één van de meest volwassen legal tech markten. Maar door de vele mogelijkheden en nuances is het lastig inzicht te krijgen. Halsten begeleidt je in dit proces en zorgt ervoor dat jouw organisatie een niveau verder komt: naar een vorm van automatisering die past bij de vraag én ambitie van de organisatie.

Legal Risk Management

Juristen zijn van nature risicomanagers. Het benoemen van juridische risico’s heeft toegevoegde waarde en biedt kansen. Het is het uitgangspunt bij het nemen van belangrijke beslissingen, waar dan ook in de organisatie. Met Legal Risk Management brengen wij op basis van de strategische doelstellingen juridische kansen en risico’s in kaart. Die inventarisatie is het vertrekpunt voor een iteratief proces waarbij de juridische afdeling kansen identificeert en beheerst. Zo maak je als business partner je toegevoegde waarde inzichtelijk.

halsten divider copy 6

Andere business lines

halsten divider copy 6