Inhoud

 • Sarphatistraat 7
  1017 WS Amsterdam
  logo-gemeente-amsterdam (1)
 • Aert van Nesstraat 45
  3012 CA Rotterdam
  Group 47
 • Kastanjelaan 400
  5616 LZ Eindhoven
  eindhoven_pms485_liggend_bb (1)
 • Lange Lozanastraat 142 B2
  2018 Antwerpen

Wij zijn Halsten

Eén team. Ruim dertig bedrijfsjuristen, advocaten en andere professionals. Drie locaties in het land. Dat zijn de cijfers van Halsten. Achter die cijfers gaan professionals schuil die samen elke dag hard werken aan hetzelfde doel: juridische dienstverlening op het allerhoogste niveau bieden aan onze cliënten.

halsten divider copy 6

We zijn dus altijd scherp. Flexibel. Meedenkend en probleemoplossend. Maar bovenal kennen we onze cliënten écht. In onze oprechte betrokkenheid schuilt onze kracht. Het maakt dat we niet alleen vakkundig zijn. We staan er als het erom draait. Voor onze cliënten en zeker ook voor elkaar.

Legal together is niet voor niets ons motto. Wij laten zien dat het anders kan, ook binnen onze eigen organisatie. Wij creëren een klimaat waarbinnen onze specialisten het beste uit zichzelf en uit elkaar halen. Omdat wij oog hebben voor wat hen drijft. Als professional, maar ook als mens. Je kunt pas excelleren als je je goed voelt. Als de energie stroomt en je volledige focus hebt. Dat kan alleen als werk en privé in balans zijn. Als je werk doet waar je goed in bent (of beter in wilt worden). En wanneer je steun krijgt van je collega’s en het vertrouwen van het team.

halsten divider copy 6
halsten divider copy 6

Zou u eens willen praten over hoe het ook in uw organisatie of op uw bedrijfsjuridisch afdeling anders kan?