Inhoud

 • Sarphatistraat 7
  1017 WS Amsterdam
  logo-gemeente-amsterdam (1)
 • Kastanjelaan 400
  5616 LZ Eindhoven
  eindhoven_pms485_liggend_bb (1)
 • Aert van Nesstraat 45
  3012 CA Rotterdam
  Group 47

Contractanalyses met inzet van AI voor Vebego International B.V

Vebego telt ca. 45.000 medewerkers die actief zijn in schoonmaak, groenonderhoud, facilitair management en de zorg. Het bedrijf is een collectief met dochterbedrijven en joint ventures in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Halsten en Vebego werken al langer samen, waarbij Halsten deel uitmaakt van de flexibele schil van het bedrijf.

Vincent Roos, legal counsel bij Halsten:

“Voor Vebego hebben we een aantal uitgebreide contractanalyses uitgevoerd. Het bedrijf streeft naar substantiële groei om een grotere maatschappelijke impact te hebben. Als gevolg daarvan wordt het organisatiemodel van Vebego omgezet naar een aantal grote bedrijven. Inmiddels hebben we diverse contractanalyses bij een aantal bedrijven en bedrijfsonderdelen uitgevoerd. Daarbij namen we alle mogelijke contracten onder de loep en maakten aan de hand daarvan een inschatting van de risico’s met betrekking tot de herstructurering van het concern. Onze output bestaat uit een rapportage dat door de afdeling Legal van Vebego direct gebruikt kan worden om het management te informeren. De resultaten kunnen gebruikt worden om de reorganisatie zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Een dergelijke contractanalyse doen we met behulp van artificial intelligencesoftware Luminance. Samen met de juristen van Vebego bepalen we de precieze insteek en reikwijdte van elke analyse en vullen we de dataroom. Ons team plaatst de documenten in de software van Luminance, waarna deze de eerste analyse doet. Het team controleert vervolgens de uitkomst en doet aanvullend een risico analyse. Het resultaat wordt verwerkt in een rapport dat gegenereerd wordt door Luminence en door ons is ingericht naar de wensen van Vebego. Dankzij Luminance kunnen we sneller en preciezer grote hoeveelheden data doornemen en die verwerken tot juridisch advies op maat. Precies waar de cliënt behoefte aan had.”

Projectverantwoordelijken

Projectkenmerken

 • Omvangrijke contractanalyses en managementrapportages
 • Met artificial intelligencesoftware Luminance
 • Halsten als onderdeel van flexibele schil
 • Dedicated team Halsten legal counsels waarborgt een efficiënt proces
halsten divider copy 6
halsten divider copy 6