Inhoud

 • Sarphatistraat 7
  1017 WS Amsterdam
  logo-gemeente-amsterdam (1)
 • Aert van Nesstraat 45
  3012 CA Rotterdam
  Group 47
 • Kastanjelaan 400
  5616 LZ Eindhoven
  eindhoven_pms485_liggend_bb (1)
 • Lange Lozanastraat 142 B2
  2018 Antwerpen

Juridische afdeling Munro

Atelier Munro is een Amsterdams herenmodebedrijf gespecialiseerd in maatwerkkleding. De maatpakken, jeans, schoenen en jassen zijn onder het merk Atelier Munro in eigen winkels verkrijgbaar als ook online en bij herenmodespeciaalzaken in Noord-Amerika, Europa en daarbuiten. Voor Munro zetten we onze juridische meerwaarde in de volle breedte in en groeien met hen mee.

José de Block, legal counsel bij Halsten:

“We ondersteunen Munro aan de productiekant in de contractonderhandelingen met fabrieken. Aan de verkoopkant geven wij juridisch advies over het in de markt zetten van het merk Atelier Munro, door middel van shop-in-shop concepten en online verkoop. Daarnaast stellen we retailcontracten op met de grote winkeliers die wereldwijd onder hun eigen merken door Munro vervaardigde herenmode verkopen. Munro heeft geen eigen juridische afdeling, naast deze grote vraagstukken komen ook kleinere vragen over huur- en arbeidsrecht bij ons binnen.

Ik ben zelf het vaste aanspreekpunt. Afhankelijk van de vraag schakel ik met collega’s binnen Halsten. Bijvoorbeeld op het gebied van privacy en dataverwerking.

Het is interessant en uitdagend om met je cliënt mee te groeien en vanuit je eigen expertise een bijdrage te leveren aan de ondernemersjourney. Op dit moment zijn we steeds vaker juridisch sparringpartner als het gaat om strategische groeivraagstukken. Op deze manier creëren we een win-win situatie die voortkomt uit de lange relatie en wederzijds vertrouwen.”

Projectverantwoordelijken

Projectkenmerken

 • Juridisch adviseur op het gebied van productie, internationale verkoopcontracten, shop-in-shop, online verkoop, algemene voorwaarden, huur en arbeidsrecht
 • Specialistische vraagstukken over privacy en IT
 • Meerwaarde door langdurige samenwerking op basis van vertrouwen
 • Groei tot strategisch juridisch sparringpartner
halsten divider copy 6
halsten divider copy 6