Inhoud

 • Sarphatistraat 7
  1017 WS Amsterdam
  logo-gemeente-amsterdam (1)
 • Aert van Nesstraat 45
  3012 CA Rotterdam
  Group 47
 • Kastanjelaan 400
  5616 LZ Eindhoven
  eindhoven_pms485_liggend_bb (1)
 • Lange Lozanastraat 142 B2
  2018 Antwerpen

Best Workplaces for Women Award

Halsten mag zich één van de Best Workplaces for Women noemen!

In de categorie small working places voor de award ‘Best Workplaces for Women’ heeft Halsten namelijk de vijfde plek behaald. Gerangschikt op basis van de beste score onder zo’n 225 gecertificeerde organisaties. Een resultaat waar we super blij mee zijn!

Trust Index™ & Great Place to Work
De award is volledig gebaseerd op de feedback van onze medewerkers en gemeten met de Trust Index van Great Place To Work. Een concept ontwikkeld om inzicht in de organisatiecultuur te krijgen, met als startpunt wederzijds vertrouwen tussen team en management. Bij een score van 70% of hoger wordt het certificaat A Great Place to Work toegewezen, waaruit o.a. een nominatie voor de Best Workplaces for Women Award voort kan komen.

Organisaties die zich met trots een Best Workplace for Women mogen noemen, moeten voldoen aan een viertal criteria om kans te kunnen maken:

 • Het aantal vrouwen is gelijk aan of hoger dan de CBS-benchmark in de branche van de organisatie
 • Het percentage vrouwen met een leidinggevende rol is meer dan 33%
 • Het hoogste management bestaat uit ten minste één vrouw
 • Een Trust Index-score van 70% of hoger volgens de vrouwen in de organisatie (jaarlijks doen wereldwijd meer dan 10.000 organisaties mee aan de Trust Index, met gemiddelde score van 58% in Nederland)

Wat doet Halsten goed?
Met een hoge score op stellingen als “Mensen hier worden eerlijk behandeld, ongeacht hun etnische herkomst en/of geloofsovertuiging.“, “Ik zou onze organisatie sterk aanbevelen aan vrienden en familie als een ‘Great PlacetoWork’.” en “Management stelt vertrouwen in zijn medewerkers en biedt hen de ruimte om hun functie uit te oefenen.“, heeft Halsten deze certificering en nominatie mogen ontvangen.

Ons resultaat
De nominatie én de resultaten uit het gehele onderzoek (Trust Index) zijn erg belangrijk voor Halsten. Bij Halsten werken we aan onze verbeterpunten en vieren we onze successen.

Eliane Koelmans
managing director & senior legal counsel bij Halsten:

“Als management zijn we trots op onze bedrijfscultuur, die we met alle medewerkers vormgeven. Het winnen van deze award bevestigt dat wij, door de bijdragen van het hele team, een Great Place to Work zijn. Waar vrouwen (maar ook onze mannelijke collega’s) zich gewaardeerd en gezien voelen.”

Dorien Rypkema
senior legal counsel bij Halsten:

“Vrijheid en flexibiliteit waar en wanneer je werkt, geen vaste regels voor de manier waarop je je werk invult en de opbouwende toon van feedback maken Halsten al meer dan 11 jaar een fijne werkgever voor vrouwen (en natuurlijk ook voor mannen). Halsten mag zich daarom met recht nummer 5 Best Workplaces for Women noemen (categorie small workplaces).”

 

Benieuwd?
Werken bij A Great Place to Work zoals Halsten? We staan altijd open voor een gesprek, dan kijken we samen welke invulling past. Check onze Vacatures of mail vacatures@halsten.nl.

Women’s Visibility Awards
Collega Dorien was namens Halsten bij de Women’s Visibility Awards. Een avond vol inspirerende sprekers, andere genomineerden en met een centrale rol voor vrouwen op de werkvloer. We bedanken het Halsten team voor hun vertrouwen en zijn trots op deze waardevolle uitkomst.

Gerelateerde artikelen

halsten divider copy 6
halsten divider copy 6