Inhoud

 • Sarphatistraat 7
  1017 WS Amsterdam
  logo-gemeente-amsterdam (1)
 • Aert van Nesstraat 45
  3012 CA Rotterdam
  Group 47
 • Kastanjelaan 400
  5616 LZ Eindhoven
  eindhoven_pms485_liggend_bb (1)
 • Lange Lozanastraat 142 B2
  2018 Antwerpen

Halsten Inhousedag: 17 november 2022

Op 17 november nodigen we rechtenstudenten en junioren uit om Halsten beter te leren kennen, en andersom! In ons pand op Sarphatistraat 7 in Amsterdam laten we je kennismaken met een andere werkwijze dan de klassieke advocatuur en de inhouse bedrijfsjurist. Halsten combineert het beste van deze twee werelden. Samen groeien staat hoog op de agenda bij Halsten, niet alleen groei van het gehele team maar ook de groei per teamlid en het stimuleren van de mogelijkheden die zich daarvoor lenen. Met ruim 30 juristen en advocaten werken we vanuit meerdere locaties in het land voor mooie cliënten als ASML, Havenbedrijf Rotterdam en Avantium.

Benieuwd wat een rol als junior jurist precies inhoudt en waarin Halsten het verschil maakt? Op 17 november zien we je graag om te vertellen over onze organisatie, cultuur, manier van werken, opleiding en beantwoorden we uiteraard al je vragen. Deze dag krijg je letterlijk een kijkje in de keuken bij Halsten, zodat je je al een beetje een voorstelling kan maken over hoe het werken bij Halsten eruit ziet. Je ontmoet juristen, die direct na het afronden van hun Master gestart zijn bij Halsten, en je alles kunnen vertellen over de start van hun carrière.

Tijdens onze Inhousedag willen wij jou als student een klein voorproefje geven van de praktijk, omdat we begrijpen dat het vanuit de collegebanken lastig kan zijn een voorstelling te maken van jouw toekomstige rol in het werkveld. Hoe ziet de business er doorgaans uit? Welke mogelijkheden zijn er te ontdekken? Hoe kun je blijven leren, ook na je studiecarrière? Hier geven wij je graag meer inzicht in, terwijl we tegelijkertijd laten zien hoe dat past in de Halsten werkwijze.

Meer info of aanmelden? Dan ontvangen we graag bericht en CV via events@halsten.nl.

Gerelateerde artikelen

halsten divider copy 6
halsten divider copy 6